Thursday, November 1, 2007

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΤΗΣ«ΤΕΧΝΗΣ»

«Τέχνη» της αβεβαιότητας. Η ακύρωση, για δεύτερη συνεχή χρονιά, του φεστιβάλ πειραματικού θεάτρου «Θεατρική Ανοιξη», είναι η μοναδική βεβαιότητα για την Πειραματική Σκηνή της «Τέχνης».
Νικηφόρος Παπανδρέου
Δεν έχει πάρει ούτε ένα ευρώ από την περσινή επιχορήγηση των 180.000 ευρώ. Το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να ελπίζει ότι το ΥΠΠΟ θα τηρήσει τις δεσμεύσεις του. Παρά την αβεβαιότητα και τα προβλήματα, ο διευθυντής της, Νικηφόρος Παπανδρέου, παρουσίασε το καλλιτεχνικό πρόγραμμα της φετινής περιόδου.

Περιλαμβάνει τα έργα: Γυάλινος κόσμος του Τ. Ουίλιαμς, σε σκηνοθεσία Νίκου Χουρμουζιάδη, Θεσσαλονίκη σε πρώτο πρόσωπο του Σάκη Σερέφα, σε σκηνοθεσία Κορίνας Χαρίτου, Το βράδυ τρώμε στης Ιοκάστης του Ακη Δήμου, σε σκηνοθεσία Γιάννη Μόσχου, Στην εξοχή του Μάρτιν Κριμπ, σε σκηνοθεσία Γλυκερίας Καλαϊτζή, Ονειρο του ρο της Στέλλας Μιχαηλίδου, σε σκηνοθεσία της ίδιας, Η κρυφή ζωή της Οφηλίας του Στίβεν Μπέρκοφ από τη Δήμητρα Χουμέτη, Παιχνίδι του χρόνου από την ομάδα σύγχρονου χορού Αδράστεια, Απόκοπος του Μπεργαδή, σε σκηνοθεσία Σίμου Κακάλα, Βοσκοπούλα σε σκηνοθεσία Γιάννη Λεοντάρη. [Από Ελευθεροτυπία]

No comments: